Det er ikke alltid lett å få lest alt. Bokhylla kan raskt fylle seg opp med påbegynte bøker som aldri leses ferdig. Eposter kan raskt bli glemt, selv om en hadde tenkt å lese gjennom den en gang. Det kan være krevende å samle seg nok tid og konsentrasjon til å komme igjennom all den teksten som blir sendt oss hver dag. Det er en utfordring vi må ta på alvor.

Denne høsten har vi startet opp vår egen podkast, slik at du kan få med deg det som skjer. Om du sitter på bussen, på toget eller i bilen, kan du ta deg en lytt til det som skjer i vårt arbeid. Du kan få møte inspirerende mennesker som tar deg med inn i en spennende tematikk.

Akkurat nå kan du høre om vårt nye bibelskolekurs og vår nye samarbeidspartner. Du kan få et spennende møte med redaktør av bladet Først og den siste utgavens tema. Og du kan få ta del i allsang og julerefleksjoner i podkasten med vår assisterende generalsekretær.

Ta deg gjerne turen innom vår podkastside på iTunes for å høre våre episoder, i tillegg til opptak av undervisning og taler fra omkring i landet.

Vi høres