Sommeren er snart over, men for oss i return2sender betyr det nye spennende møter med mennesker. Og det er møtene med mennesker som gjør dette arbeidet så inspirerende.

For noen uker siden var jeg så heldig å få møte mange av våre medlemmer, frivillige og andre nysgjerrige på vårt sommerstevne. Det er alltid godt å møtes for fellesskap, inspirasjon, undervisning og mye mer.

Høydepunktet for meg er alltid å se det enorme aldersspennet blant deltakerne. «Her er det barn i alle aldre», var det en som meddelte meg. Og det stemmer. Det er barnlig lek og moro å spore hos alle aldersgrupper. Om det er barna eller de voksne som inspirerer til lave skuldre og løse smil, er ikke godt å si.

Foto: Olav Håkon Mork

Synnøve og Paul ledet og varmet opp forsamlingen

Det samme gjelder det åndelige. Det er alltid godt å kunne stå sammen og dele levd liv. Stevnet var pakket med åpne hjerter, sterke vitnesbyrd, bønn, takknemlighet, latter, tårer, sårbarhet og tillit. Det er godt å være sammen. Eller som en av deltakerne sa så ofte, «Vi er en familie». Det er vi, og familier deler både godt og vondt.

Det er godt å komme sammen, og vi håper at vi enda oftere kan møtes de kommende årene. Derfor gleder jeg meg veldig over å få flere møtepunkt rundt omkring til høsten, og til å kunne dele det viktige arbeidet med å bringe evangeliet tilbake til utgangspunktet. Så la oss fortsette å komme sammen og å møte nye. Jeg håper å se deg. La oss møtes.