Omtrent 61% av Norges befolkning er engasjert i et frivillig arbeid, ifølge frivillig.no. Noen går enda litt lengre med ønske om å være frivillig, de ønsker å dedikere ett år til tjeneste. De vil være volontører.

I disse dager sende vi ut våre nye volontører – Bente, Charlotte, Ingrid, Sølvi Renate og Tor Johan – til ulike prosjekter i Jerusalem, Tel Aviv og Haifa. Det er med stor glede at vi opplever en økt interesse i vårt volontørtilbud. Det siste året har vi hatt over tre søkere for hver volontørstilling. I tillegg har flere meldt sin interesse for en volontørstilling for året 2019/2020.

At volontørtilbudet er blitt så ettertraktet er noe vi gleder oss over. At unge og eldre ønsker å gi av sin tid for å tjene andre, dykke dypere i troen og lære mer om Israel, er utrolig inspirerende. Det økte engasjementet blant unge demonstrerer en positiv trend for det arbeidet vi driver, både i Norge og i Utlandet.

Årets volontører vil komme med flere oppdateringer i løpet av året, og vi gleder oss til å følge med dem på deres oppdagelsesferd i en ny hverdag. Vi er utrolig takknemlig for våre volontører og at de ønsker å være med å løfte arbeidet gjennom å jobbe frivillig ved våre prosjekter.  

Ta dem gjerne med i bønnene. Dersom du vil følge med på deres eventyr, vil du kunne følge med på vår Facebook-side.