Visjon

Jesus var jøde. De første disiplene til Jesus var jøder. De første som delte budskapet om Jesus med andre folkeslag var jøder. I dag kjenner under 0,5% av det jødiske folk Jesus. Er du enig i at dette er alt for lite? Bli med return2sender – med evangeliet tilbake til utgangsgspunktet!

Det finnes mange sterke meninger om Israel blant kristne – Om Israels status som Guds utvalgte folk. Om forholdet mellom Kirken og jødene. Om Israels rolle i Guds frelsesplan. Om landløftene. Om Israel og endetiden. Hvor står egentlig return2sender?

Vi ønsker å være veldig tydelige på det som er vår hovedsak, og derfor gjentar vi den nesten til det kjedsommelige:

Det jødiske folk trenger Jesus!

Siden oppstarten i 2006 har dette vært vår hjertesak #1. Vi lengter etter å se jøder komme til tro på deres Messias!

Vår visjon er å gi evangeliet tilbake til utgangspunktet. Derfor vil vi sende unge til å dele Guds kjærlighet med det jødiske folk, vi vil aktivt ta del i freds- og forsoningsprosesser mellom messianske jøder og kristne palestinere og vi vil at unge skal bli bedre kjent med Bibelen og troens røtter.

Bli kjent med vårt arbeid:

Vårt internasjonale arbeid er rettet mot evangelisering, dypdykk i Bibelen og enhetsarbeid, sammen med moderskipet Den Norske Israelsmisjon. return2sender satser blytungt på å sende unge mennesker ut i verden for å være med å del deres tro med andre og til å få et enda bedre forhold til Bibelen. Derfor arrangerer vi First:Israel som både setter Bibelen i kontekst og setter troen ut i praksis. Vi har startet First:Europe som søker å sende ungdommer ut i Europa for å dele troen og tilegne seg kompetanse innen misjonsarbeid. Til sist sende vi hvert år volontører til Israel for å tjene lokale jesustroende og å styrke deres egen tro.

Her i Norge møter de fleste return2sender gjennom et frivillig engasjement eller ved et besøk til menigheter, skoler, bibelgrupper og andre arrangement. Vi skreddersyr undervisningen til dine behov og vi hører gjerne fra deg dersom du vil ha besøk og få et nærmøte med mi