AVLYST:

Grunnet Covid-19.

Sommeren 2020 starter vi opp First:Europe, et unikt konsept hvor unge mennesker inviteres med for å lære hvordan en kan dele troen med andre mennesker i 2020. Du får muligheten til å være med å tjene andre, vise kjærlighet til din neste, studere bibelen, få undervisning i en rekke emner, vokse i troen og oppleve misjonsarbeid i Europa fra innsiden.

Vi starter med forberedelser og utsendelse i Grimstad, 2. – 5. juli, før veien går videre til storbyer som Berlin og Budapest. Du vil få være med sentrale personer innen misjon, da særlig rettet mot den jødiske befolkning. Oppholdet avsluttes 7. august.

Du får oppleve:

  • Noen av Europas vakreste byer.
  • Undervisning fra dem som dedikerer livet sitt til misjon.
  • Muligheten til å studere Bibelen og å vokse som etterfølger av Jesus.
  • Å møte overlevende fra Holocaust og å tjene dem.
  • Dele troen din med andre mennesker.
  • Møte mange spennende mennesker og kulturer.
Utsikt mot by, med stort grøntområde i front med trær. Vei i midten av bildet med pariserhjul i midten av bildet.

Ukene vil bestå av 2 dager med undervisning, 3 dager feltarbeid (husbesøk, evangeliseringer, suppekjøkken, osv.) og 2 dager fri.

Prisen for oppholdet er 16 000 NOK pr. pers + flybillett t/r. I prisen ligger overnatting, mat, undervisning, reise mellom byene og praktisk tilrettelegging. Få gjerne med deg menigheten din eller enkeltpersoner til å være med å investere i deg ved å sponse denne opplevelsen.

Vi ønsker å at flere skal få et møte med Jesus og lære ham å kjenne, og vi ønsker å se unge mennesker bli utrustet og engasjert i å dele troen med andre. Dette er et unikt og inspirerende tilbud som vil styrke troen din og utfordre deg til å dele den med andre.

Ta utfordringen og meld din interesse!

Jeg vil vite mer
Stor plass med bygning i front
Stort bygg med tårn og spir