Gå i Jesu fotspor

Å reise i Israel er en opplevelse for livet, men hva om din reise også kunne forandre ditt og andres liv for alltid?

I landet hvor nærmest hver eneste stein er av historisk betydning finnes det en liten gruppe Jesustroende i dette landet. Et møte med dem gir deg ikke bare et møte med den historiske Jesus, men et møte med den levende Gud som fremdeles møter mennesker i dag og som endrer hjertene til enkeltmennesker. Å møte dem kan være til oppmuntring og hjelp for både dem og for deg.

Ingen annen organisasjon har så god kontakt og oversikt over den Messianske bevegelse i Israel, som Den Norske Israelsmisjon og return2sender. Vi stiller gjerne opp for å hjelpe deg og ditt reisefølge til å få et møte med dem som har oppdaget Jesus og som ønsker å dele ham med andre.

Dersom du også ønsker å hjelpe de lokale jesustroende, setter vi deg gjerne i kontakt. Det kan være alt fra praktisk hjelp, til evangelisering på stranda i Tel Aviv. Kanskje er det din troshistorie som fører noen til troen på Jødenes Messias, Jesus.

«Kontakten med Jødedommen og Jøder som jeg har fått gjennom Den Norske Israelsmisjonen, har vært av avgjørende betydning«

– Oskar Skarsaune Professor Emeritus og Forfatter

Er du klar for en opplevelse for livet?

Meld din interesse